Menu
Edit Template
Hem » Frisörsax » Hårklippande » Mr. Mustache Dama Masterpiece 6,0″

Mr. Mustache Dama Masterpiece 6,0″

I lager

4999,00 kr

Leverans 1-3 dagar

Fri leverans

5 års garanti

Beskrivning

💈Mr. Mustache Dama Masterpiece 6,0″ 💈En mycket sällan använd ståltyp, otroligt svår och dyr att producera. 💈Vår modell är inte bara ett mönster utan en äkta blandning av stål med olika kolinnehåll, vilket ger oss strimmor med olika färger. 💈Detta stål användes under medeltiden för att tillverka vita vapen, och det kännetecknas av hög hållbarhet och en fantastisk historia. 💈Enligt legenden uppfanns och användes detta stål först i området kring Damaskus, därav namnet. Saxarna är tillverkade av DS93X Martensitic Damascus-stål, vilket är ett svenskt damaskusstål framställt med pulvermetallurgi. Det består av en blandning av två otroligt hållbara stål med olika profiler (RWL34 och PMC27). Båda profilerna smälts samman i över 100 lager utan synliga fogar, vilket gör att de kan behandlas som en enda bit stål innan vidare bearbetning. Den vidare bearbetningen (skapandet av damaskusmönstret) sker på samma sätt som vid traditionell tillverkning av damaskusstål. Stålet är obearbetat (anlöpning) för att säkerställa enklare bearbetning, och efter härdning blir det rostfritt. Stålet härdas till en nivå av 62-63 HRC.

Björkmans Twist™

En universell, mycket speciell design som passar för alla tillämpningar. Naturligt träliknande mönster. Ingen del är identisk med den andra. Namngiven efter den svenska smeden som ville ha en intensivare stålkänsla.

Egenskaper hos DS93X-stål:

Rostfrihet Hög hållbarhet – stålet är motståndskraftigt mot sprickor och slag Stålets lager är perfekt sammanfogade utan risk för svetsfel Kombinerar korrosionsbeständighet med utmärkt hållbarhet.

En exceptionell skärförmåga uppnås tack vare dess utmärkta kantegenskaper. Lätt att underhålla. Utmärkt stål för kantverktyg som saxar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Mr. Mustache Dama Masterpiece 6,0″”

Vanliga frågor (FAQ)

Leveranstiden är mellan 1 till 3 arbetsdagar.
De flesta saxar rewiews kan du hitta på vår officiella Polen webbplats: mrmustache.eu
MrMustache symbol white

KONTAKT SVERIGE

Håll ögonen öppna!

Produktuppdateringar & försäljning

[mailpoet_form id="1"]

© 2024 Mr. Mustache Sp. z o.o.